Personvernerklæring

Denne erklæringen inneholder informasjon om hvordan Apex IT AS behandler personopplysninger på dette nettstedet.

Kontaktskjema

Via kontaktskjema samler vi inn data som navn, e-postadresse og telefonnummer. Ved å benytte kontaktskjema på denne nettsiden samtykker du i at vi lagrer dine data og at vi kan sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Du kan trekke tilbake alle samtykker når du selv måtte ønske.

Cookies og Google Analytics

Vi bruker informasjonskapsler for å samle informasjon om hvordan våre besøkende bruker dette nettstedet. Denne informasjonen bruker vi til å forbedre og videreutvikle nettstedet. Det kan f.eks. være informasjon om hvilken nettleser du bruker, om du surfer på en mobil enhet eller hvordan du navigerer deg rundt på sidene.

Denne informasjonen samles inn av Google Analytics, en tjeneste for innsamling og analyse av besøksstatistikk. Det er ikke mulig for oss å identifisere enkeltpersoner med data som er lagret av Google Analytics.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for apexitas needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Følg oss

Instagram LinkedIn

Apex

Nyheter · Personvern

Nettsiden er levert av Doghouse