Entreprenøren fra Støren fikk fart på boligoverleveringen med Apex

10. september 2018

Når Børset & Bjerkset skal levere en leilighet, sørger det digitale verktøyet Apex for at befaring og overlevering går effektivt unna. Med appen på telefon eller nettbrett kan du gjøre ferdig kontorarbeidet mens du er ute.

– Når vi er ute på befaring, registrerer vi med smarttelefonen hva som må utføres, og sender bestilling til underentreprenør. Da får de oppdraget umiddelbart, og kan sette igang, sier anleggsleder Jørund Forset hos Børset & Bjerkset Entreprenør.

Børset & Bjerkset på Støren ble startet opp i 1957, og bygger både infrastruktur, offentlige og private bygg. Entreprenøren har med Apex i hånd god hjelp til det som kan være en kattepine i en travel hverdag i byggebransjen: dokumentasjon og kvalitetssikring.

Med Apex kan du få gjort unna kontorarbeidet mens du er ute på anlegget. Apex er kompatibelt med smarttelefon og nettbrett, og du kan enkelt få fylt ut og sendt en befaringsrapport.

– Det er gjort ved å trykke «ok». Rapporten er med det samme sendt til oss og ansvarlig entreprenør, forteller Forset.

Signer overtakelsesprotokoll med et klikk

Støren-firmaet jobber for tiden med et nytt trinn med leiligheter i det som kalles for Hagebyen Tiller i Trondheim.

Når det er klart for overtakelse i et boligprosjekt, blir overtakelsesprotokoll fylt ut og signert på stedet. Også boligkjøper har tilgang til verktøyet og får fortløpende informasjon.

Hvis det er mangler med boligen, får elektriker eller rørlegger varsel om avvikshåndteringen med en gang. Fagarbeideren kan da kontakte kjøper direkte i Apex og foreslå tidspunkt for å utføre oppgaven.

Hagebyen Tiller i Trondheim

Kundens sikkerhet

Jørund Forset opplever å ha mye igjen for å bruke Apex i de ulike prosjektene. Spesielt praktisk er det i større boligprosjekter, der det er mange firmaer og personer involvert.

– At informasjonen havner til rett person til rett tid, handler jo også om kundenes sikkerhet. Hvis det går 14 dager å vente på en spesiell parkett, sikring eller en del til en oppvaskmaskin, så er det viktig at boligkjøper holdes godt informert, sier Forset.

Jørund Forset bruker Apex!

Ettårsbefaring og garantier

Forset har som anleggsleder alltid status på når oppgavene blir utført. Han forteller om store arbeids- og tidsbesparelser etter å ha tatt i bruk Apex.

– Før satt jeg og sendte e-post frem og tilbake, og måtte ha en egen rutine for å sjekke at alt ble utbedret. Nå tar jeg opp Apex, finner frem sak og beboer med telefonnummer raskt og enkelt.

Til sjuende og sist handler det om å ikke ta fra folk gleden med å flytte inn i en ny bolig. Og med alt registrert i et lett søkbart verktøy, er det enkelt å hente frem informasjon både ved ettårsbefaring og eventuelle garantisaker.

– Et stort pluss med Apex, er at alt er sporbart. På det viset sikres både våre og boligeiernes interesser, sier Jørund Forset.

Apex: for utbygger, entreprenør og boligeier

I appen har du kontroll på

  • reklamasjoner og avvikshåndtering – meld inn og se status på saker, filer og dokumenter
  • sakslogg – se tidligere avvik og reklamasjoner
  • befaringer – signer rapporter digitalt og du slipper kontorarbeidet etterpå
  • overleveringen – bruk Apex til å signere overtakelsesprotokoll og få sendt all dokumentasjon til partene som skal ha den
  • rapporteringer – få status på omsetning og antall solgte boliger

Tar overlevering av bolig mye tid? Kontakt oss for å høre hvordan Apex kan hjelpe deg.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for apexitas needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Følg oss

Instagram LinkedIn

Apex

Nyheter · Personvern

Nettsiden er levert av Doghouse