Utbygger gikk fra e-poster, SMS-er og Post-it-lapper til full kontroll med Apex

6. september 2018

Salvesen & Thams har hendene fulle med overlevering av boliger, og reklamasjons- og avvikshåndtering kan fort bli et tidkrevende kaos.

– Før skjedde kontakten med leverandører og entreprenører på mange ulike måter – det var e-poster, SMS-er og telefonsamtaler. Nå går alt gjennom Apex, sier driftsleder Arve Kristiansen i Salvesen & Thams Eiendom på Orkanger.

Håndterer reklamasjoner

Apex hjelper aktører i byggebransjen blant annet med å lage [befaringsrapport, overtakelsesprotokoll samt at verktøyet håndterer reklamasjon.

– Jeg har til og med lagt inn eldre boligprosjekter i Apex, da det er mye bedre å bruke, legger Kristiansen til.

Med mer enn 100 års historie har selskapet gått fra å bygge vannkraftverk og jernbane, til boliger som både kan leies og eies.

Bankgården på Orkanger

 iPad ute – PC på kontoret

I dag har Salvesen & Thams flere bygg under oppbygging i sentrum av Orkanger. Prosjektet kalt Rømmetunet skal bli en helt ny bydel. Tidligere er blant annet et leilighetsbygg på Fannrem ferdigstilt samt Bankgården i Orkanger sentrum. Det var på sistnevnte prosjekt at Salvesen & Thams tok i bruk Apex for første gang.

– Vi har nå kjøpt en iPad som vi bruker når vi er ute, som vi registrerer med på stedet. Oppfølgingen ellers gjør vi på PC-en fra kontoret. Vi bruker for eksempel Apex på ettårsbefaringer og til avvikshåndtering, sier Kristiansen.

Sølbergtunet på Orkanger

Enklere saksbehandling

Driftslederen opplever at jobben har blitt effektivisert og enklere. Han kan nå følge med på hvor langt entreprenøren har kommet på de ulike oppgavene i byggeprosjektene. Kristiansen prøver stadig å få flere underentreprenører til å ta i bruk Apex.

– Så lenge du har en en e-postadresse og ikke er redd for å bruke data, så kan alle henge seg på. Du har kjempekontroll, og det er et logisk og enkelt verktøy å bruke.

Til sjuende og sist kommer den praktiske måten å jobbe på boligkjøperen til gode. Fornøyde kunder har de kjent verdien av i Orkanger i over 100 år.

– Det er mye mindre sjanse for at vi «misser» en sak når vi ikke bruker Post-it-lapper, e-poster eller tekstmeldinger, som fort kan bli borte i et virrvarr. Nå ligger alt i Apex. Vi er veldig fornøyde, og synes programmet er kjempebra.

Apex: for utbygger, entreprenør og boligeier

I appen har du kontroll på

  • reklamasjoner og avvikshåndtering – meld inn og se status på saker, filer og dokumenter
  • sakslogg – se tidligere avvik og reklamasjoner
  • befaringer – signer rapporter digitalt og du slipper kontorarbeidet etterpå
  • overleveringen – bruk Apex til å signere overtakelsesprotokoll og få sendt all dokumentasjon til partene som skal ha den
  • rapporteringer – få status på omsetning og antall solgte boliger

Er du også lei av Post-it-lapper? Kontakt oss for å høre hvordan Apex kan hjelpe deg.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for apexitas needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Følg oss

Instagram LinkedIn

Apex

Nyheter · Personvern

Nettsiden er levert av Doghouse