Apex lanseres på flere språk

29. juni 2017

Endelig kan også utenlandske arbeidere bruke Apex på sitt morsmål. Welcome to Apex. Zapraszamy do Apex. Laipni lūgti Apex. Sveiki atvykę į Apex.

– En stor andel av den norske byggebransjen består av utenlandske arbeidere. Selv om flere av dem har lært seg norsk, er det fortsatt mange som ikke har lært seg språket. Det kan til tider gjøre dialogen på byggeplassen utfordrende, sier daglig leder i Apex IT, Torkil Munkhaugen.

Engelsk, polsk, latvisk og litauisk som standardspråk

Den utfordringen har vi endelig løst. I tillegg til norsk, kan du og dine byggearbeidere nå bruke Apex både på engelsk, polsk, latvisk og litauisk.

– I appen kan hver bruker enkelt velge standardspråket de er komfortable med. Slik kan dere unngå misforståelser, samtidig som det blir lettere for arbeiderne å gjøre jobben sin, sier Torkil.

Hva med det brukergenererte innholdet, lurer du kanskje? Saksnavn, beskrivelser og loggmeldinger ligger fortsatt inne på språket det er skrevet på, men blir raskt maskinoversatt med ett klikk.

– Tilgjengelig for alle

De nye språkene er til glede for byggebransjen, som har hatt et sterkt ønske om å få et system som er brukervennlig for arbeidere fra flere land.

– Tilbakemeldingene vi får fra kundene, viser at verktøyet vårt har stor verdi. Målet vårt er derfor at alle skal kunne bruke Apex. Og nå kan de endelig det, sier Torkil.

Oppdatering: Nå får du også Apex på Portugisisk.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for apexitas needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Følg oss

Instagram LinkedIn

Apex

Nyheter · Personvern

Nettsiden er levert av Doghouse