Apex lanserer webskjema for kundehenvendelser

29. mars 2017

Lei av at noen kunder tar kontakt i Apex, mens andre gjør det på e-post og sms? Nå lanserer vi et enkelt webskjema for kundehenvendelser – og registrering og behandling av oppgaver blir enklere både for deg og kundene.

– Nå slipper kundene dine å logge inn i Apex for å sende inn henvendelser. Dette er spesielt nyttig for deg som har eldre prosjekter, og kunder som ikke er registrert i Apex.

Det sier daglig leder Torkil Munkhaugen. Webskjemaet han snakker om gjør at kundene som sender deg en henvendelse, automatisk blir opprettet som brukere i Apex.

Sømløs saksbehandling

Som bruker av Apex får du et eget skjema, som kundene dine enkelt kan klikke seg inn på og fylle ut. Legger du linken på websidene dine, blir det enda enklere for dem.

Prosjektene du allerede har i Apex dukker opp i en liste i skjemaet, slik at kunden lett registrerer henvendelsen på riktig prosjekt.

– Når du svarer kundene, sender Apex en e-post til dem med lenke til kundesidene i systemet. Derfra kan de følge saken videre, forklarer Torkil.

Se hvordan webskjemaet ser ut

Et steg mot å samle alt og alle på ett sted

Den nye funksjonen ble utviklet etter ønske fra en av de største entreprenørene som bruker Apex.

– Webskjemaet skal gjøre slutt på at du må behandle enkelte prosjekter i Apex, og andre på e-post og sms, sier Torkil.

Dette er enda et steg mot målet om å samle alle arbeidsoppgavene og samarbeidspartnerne dine på ett og samme sted.

– Vi mener denne funksjonen vil gjøre det lettere både for kunderådgivere og boligeiere. Det blir enklere å snakke sammen, håndtere henvendelsene og følge sakene i boligprosjektene.

Ta i bruk webskjemaet? Det er gjort på et blunk.

Kontakt oss, så setter vi det opp for deg!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for apexitas needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Følg oss

Instagram LinkedIn

Apex

Nyheter · Personvern

Nettsiden er levert av Doghouse