Heimdal IT AS endrer navn til Apex IT AS

21. desember 2016

Heimdal IT leverer i dag flere tjenester innen IT. Vi driver med salg, support, hosting av nettsider, utvikling og rådgivning. Men vårt største satsingsområde er å levere [Apex](https://apexapp.no) til byggebransjen i Norge. Apex tar seg av alt av saksbehandling (les: reklamasjoner, kundehenvendelser, arbeidsoppgaver etc) i byggeprosjekter. Både før, under og etter bygging.

Vi ønsker å ha spesielt fokus på Apex og mener det er naturlig at selskapet har samme navn som vårt hovedprodukt.

Endring av eierskap

Heimdal IT AS har vært 100% eid av Heimdal Gruppen. Daglig Leder i Heimdal IT AS og medeier i Heimdal Gruppen AS, Torkil Munkhaugen har nå overtatt aksjene i Apex IT AS.

– IT er en støttefunksjon i Heimdal Gruppen, og ikke et satsningsområde. Etter dialog har vi kommet frem til at det er naturlig at den av eierne som også er pådriver i IT selskapet får kjøpe aksjene og drive selskapet videre, sier Administrerende Direktør i Heimdal Gruppen AS, Steinar Nordrum.

Endringen påvirker ingen pågående forpliktelser som Heimdal IT AS har i dag.

Vi ser frem til å fortsette å bygge Apex videre og gleder oss over at flere og flere aktører i byggebransjen effektiviserer sine prosesser gjennom bruk av Apex.

Du kan følge oss på Facebook og på Twitter

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for apexitas needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Følg oss

Instagram LinkedIn

Apex

Nyheter · Personvern

Nettsiden er levert av Doghouse