Lansering av varslinger

25. august 2016

Apex har nå kommet med varslinger. Varslinger kan være alt fra viktige systemmeldinger, meldinger om problemer eller tips til hvordan du bruker Apex. Men mest av alt vil varslinger brukes til å informere om nye eller endrede funksjoner i Apex.

Dette gir oss et verktøy for å enkelt kommunisere med brukere i Apex. Vi tror det er viktig at vi får informert raskt om eventuelle endringer og ny funksjonalitet som legges til systemet.

Alle brukere i Apex vil få opp disse varslingene, uavhengig om de er betalende brukere eller ikke. De eneste vi har «holdt utenfor» er de som har status som kunder. Det skyldes at kundesidene har en litt annen utforming i dagens Apex enn det andre brukere av systemet ser.

For å markere et varsel som lest trykker du på «Lest» knappen. Du kan når som helst trykke på varslinger for å lese uleste og leste varslinger.

Har du spørsmål, kan vi kontaktes på: [email protected]

Trenger din bedrift å få en bedre oversikt over arbeidsoppgaver, gjøremål, reklamasjoner eller kundehenvendelser? Ta kontakt med oss på 4000 46 48 eller [email protected].

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for apexitas needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Følg oss

Instagram LinkedIn

Apex

Nyheter · Personvern

Nettsiden er levert av Doghouse